Zaman ayıran herkese teşekkürler öncelikle.
Sayın ardactn;
Peki Türkiye'deki dev boyutta sayılabilecek işletmeler bu ihtiyaçlarını nasıl gideriyorlar? Onları da geçtim birçok büyük çaplı işletme yine bu konularda sorun yaşamıyor. Bir şekilde bunun mantıklı bir çözümü olması gerektiğine inanıyorum. (Taleplerimiz arasında uptime minimum sınırı biraz daha aşağı çekilebilir belki, bana göre en ağır şart Türkiye koşullarında buydu çünkü).
Türkiye'deki büyük işletmelerin ihtiyaçları sizin isteklerinizden farklı ve bu istekleri tek bir noktada çözme istemeleri gibi bir durumları söz konusu değil.
Peki ne yapıyorlar? X bir firmadan sadece sunucu kiralama veya barındırma hizmeti alıyorlar. Geri kalan tüm diğer işlemleri kendi bünyelerinde çalıştırdıkları sysadmin'(ler)e bırakıyorlar.
Hatta günümüzde artık mucize olarak karşılanmayan bir internet çözümü olan G.SHDSL (
G.Shdsl, Leased Line, Metro Ethernet Eri?imleri - SadeceHosting) hizmeti satın alıp, sunucularını da kendi şirket bünyesinde barındırıyorlar.
Ayrıca "ben hem ayda bilmem kaç tane toplu mailimi göndereyim hem de bu durumda hotmail'e mail göndermede problem yaşamayayım, maillerim de spam olarak görünmesin" gibi bir durum söz konusu bile değildir. Normal mail ihtiyacınızı ayrı bir sunucudan, toplu mail ihtiyacınızı ise ayrı bir firmadan (tavsiyem;
euro.message) karşılamanız hem teknik hem de mantıken sizin yararınıza olacaktır.
doruknet'i tavsiye eden arkadaşlar, doruknet'ten bugüne kadar hiç hizmet almayayıp, sadece ismini ve ISP işi yaptığı zamanlardaki popüleritesinden etkilendikleri için tavsiye ediyorlar diye düşünüyorum..