Hep eleştri,hep eleştri....
Eskiden dükkan sahipleri birbirine yardım edermiş,şimdi süpürgelik altına kuyu kazıyorlar belki düşer diye

Alt tarafı swicth değiştirildi diyorlar,neden bu hiddet bu celal?
Ayrıca @The_Ptah
seni tanımam bilmem ama bazen çok sivriliyorsun forumda takip ediyorum,10mbit hatta 500 midir ne para veriyorum diyorsun,telekomun fiyatları ortada diyorsun....
MARS Telekom İlk Sunucu Barındırma Kampanyası! - Webmaster Forumu
incele bakalım konuyu ben mi yanlış görüyorum yoksa 10mbit sınırsız trafik burada
179 ytl bile veriliyor...
Mars dc değil mi bunu veriyorum diyen?Yanlışım varsa affola...
Burada satış yapan mars dc değil ama sonuçta onun verdiği fiyatlara binayen konuşan bir çalışan değil mi?
Bir şey daha farkettim sonra,konu aralık ayında açılmış....Mayıs ayında verilen cevaplarda yine içerik değişemiş,
239+kdv ye 10mbit hat veriliyor denmiş...
en sonundada açıklama yapılmış
Co-Location kampanyamız bitmiştir.
Şu andaki 10mbit fiyatımız 550 YTL+KDV'dir. 

daha yorum var mı bilmem,kampanya varken sanırım ttnet fiyatları indirdi sonra tekrardan kaldırdı....
uyanın millet devlet daireside olsa bizim gördüğümüz metro internet fiyatlarını kullanmıyor datacenterlar,maliyetinni çok altında alıyorlar,ticari sırdır bilinmez ama konu herşeyi özetlemiş zaten....
289 yt olan co loc ücreti bir anda bitmiş üstelik belkide 1 yıldır değişmeyen (daha gerisini bilmiyorum) metro internet fiyatları 5 ayda %100 e yakın zam yemiş olsa gerek...
Şimdi The_ptah kazık mı yedin ne yedin bilmem ama şu forumda argo kelimeler kullanmaktanimsn tarzı konuşmalar yapmaktan vazgeç.Kanıt istiyorsan fiyatlar ortada...
saygılarımla....