bu forumda alık arkadaş yok. yani kimse aaa mercansoft konu açmış hemen gidip risellır, vebe hazır site alalım diye atlamaz. Bu sorular klasik sorulardır. Ben işime geleni seçmedim. Oradan sadece rastgele seçtiğim iki sitede bunlar çıktı. zaten adreslere tıklanamıyor ve fare ile de seçilemiyor. kısaca kimse tek tek elle yazıp denemez oradaki referansları.
sana adam gibi sitendeki hataları söyledim ve sebepsiz yere celallendin. Her insan hata yapar, teşekkür edip onları düzelteceğine bana müşteri deilsen uğraşamam tarzı bir yanıt verdin. Ha host arıyordum, ama artık senden almayacağım.
Plesk login hatalı olduğunu belirttim. Klasik müşteri bunları kontrol eder, bu hataları farkeder ve bu hatalar pek olumlu izlenim yaratmaz müşteride. Eğer bi müşteri sana bizim sorduğumuz soruları sormuyorsa (vergi dairesi, referans, çalışmayan plesk demosu) cahil bir müşteridir.
Ben iyi niyetle üzerime düşeni yapıp hatalarını söyledim, istersen hatalarını düzeltirsin, istersen burnunun dikine gitmeye devam edersin.
Kolay gelsin
Başarılar Dilerim