buradaki konuda belirttim ama birkez daha yazim,hatta başlık açcam daha fazla bilgi ekleyerek

go\daddy den kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim.Domainler ucuz olabilir,hizmetleri ucuz görünebilir,hostlar deseniz keza öyle,amma velakin go/daddy kesinlikle uzak durulması gereken bir firmadır.Sorun yaşadığınızda telefonla aramanız durumunda,size ''bizi böyle durumlarda aramayın'' deyip kapattıklarını,herhangi bir spam veya fraud veya kötü bir işde kullanılmayan domainlerde go/daddy in insanların elinden [ç]aldığı domainleri,ve de td/nam da satarak,go/daddy'e ulaşmanız durumunda 200$dan 5000$ a kadar hatta daha fazla ücretler isteyerek domainini geri verebileceğini yazdığı yazıları internette bulabilirsiniz.go/daddy bunları yalanlamamaktadır.

Not: maalasef benim de orda domainlerim bulunmakta,fakat ordan reglediğim değil,kişilerden aldığım domainlerdir.günü geleni transfer etmekteyim.Büyük projelere go/daddy ile girilmemesini birçok yerde uyarı şeklinde görebilirsiniz.
aldığım host da (bunları bilmeden önce aldığım bir shared host planı) gereksiz yere 2 kere suspend edildi,ve son suspend 3 gün önceydi ve ticketlere hala cevap vermiyolar

Not bu geçen arada 3 gün sonra ticket a cevap verildi,gerekçe gösteremiyo,400 hitli site suspend,anlaştık ve açtılar,sitemin yedeğini alıp gidiyorum godaddy den.
Kısacası : Nodaddy