Aynen öyle Osman'ım. Yukarıdaki mesajımda da belirttim, eleştirilmesi gereken yerde eleştirelim. Ama doğru yerde, doğru zamanda, doğru şekilde. Profilo'nun bir yanlışını mı gördük, o zaman eleştirelim. Ancak şu anda böyle bir yanlış olmadığını, yoğunluktan ötürü oluşabilen -ki bu Mars'ta da yaşanıyor, normaldir, bir anda NX'ten yüzlerce sunucu transfer geldi- bazı konular olduğunu bunların da insanlık hali olduğunu, normal karşılanması gerektiğini, problemlerin de adı üstünde "problem" olduğunu söylüyorum. Yeri gelir, hatalar olur, hizmet kalitesinde düşüklük olur, işte o zaman ben de eleştiririm.
Bekleyelim, görelim.
Mars profilo dan ayrı şekilde son kullanıcıya yönelik satış yapmayan bir yer. Nixcon zamanında müşterilerimize teklif sunulmasından dolayı rahatsız olmamızdan ötürü mars a gittik. Mars şuana kadar downtime olmamış bir veri merkezi 8) Eğer mars telekom da sorun çıktı diyen olursa bilinki MARS değil MARS ile çalışan aracı firmada çıkmıştır. Sadece Hat sağlayarak iş yapan bir veri merkezi siz kendi network cihazlarınızı kendiniz koyuyorsunuz mars da. Switch den UPS e herşey %100 yedeklidir. Gidip ziyaret ederek görebilirsiniz soğutma sistemi bile yedeklidir.
Bu konuda hatta önümüzdeki hafta bir cihaz koyacağız.
Mars hakkında yanlış bilgilendirme olmaması için yazıyorum.