Usta musteride bişey demıyorki insanlar değişik değişiktir klavyeden size kabaca gelebilir uzatmışta uzatmışsınız verin adamın yedeklerini gitsin yahu içim sıkıldı vallaha yaw adam diyor yedeğimi verin gidiyim para istemıyorum siz diyosunuz hespa no verin anlayamadım valla kapatın demişte adam darklord yedekte istemiş sanırım birazda kişiselleştirmişsin madem bir insan sırtını donup gittiyse o adama halen daha hesap no istemek sacma kendisi zaten istemıyor yedekleri vermemekle hata yapmıssın hostcu arkadaşlar demiş etmiş lakin ben gunluk zarar yiyosan ve sizin müşterilerinizde zarar goruyorsa musteriler gidebilir bu gayet normal bişey ha sabreden sabreder samimiyete baglı biliyosunuz adamın sizinle samimiyeti yoksa kendine elbette başka hosting arayacaktır, ve aramalıdırda ben olsam beklerim o arkadaş biraz kabacada solesede bazı konuda haklı para veriyor karşılığını ister dimi zannetmeyin onu koruyorum ortada olan bişeyi soyluyorum sadece gayet normaldir bunu istemeside beklemeside gerekirdiki 3 hafta bekledim diyor bazı insanlar durmaz düşündüklerini bilemezsiniz kimse kimseyi bilemez o yuzden musteri piskolejini iyi anlayın adam gitmek istedikce uzatmadan yedegini verip gondericeksiniz burda bakın kac konu olmus ne demek istedigimi anlatabildimmi acaba

neyse hayırlısı olsun iyi çalışmalar bol kazanclar.