pire yüzünden yorgan yakma,
benzini biten aracı bozuldu diye servise itmek vs..
i.e hata veriyor, restart sorunu var, boot özelliklerini ayarlayamadım diye bilgisayar(senin tabirinle kasa) toplayanı ilk kez görüyorum.
Bunları 2. el en ucuzundan alsan dahi 400ytl yi bir haylica geçer. Uranium pc den 2. el fiyatlara bakabilirsin
yav dostum benim selaron d işlemci vardım ddr 1 ram vardı 1 gb eskiden böyle bişe yapmıyordu işlemciyi anakartı bi değiştim 1 hafta boyunda kendini yeniden başlatmyan pc 10 dakkada bi yeniden başlatıyor kendini + format attım düzeldi bu sefer 6 saat da bi kendini yeniden başlatıyor sürekli msn de hata veriyor pc yi açtığıma pişman ediyor garantisi de yok artık pc nin aldığım yer bugün 0 işlemci getirmiş pentium 4 2.8 dediki aldığım yer yine yapmaması lazım dedi bilmiyorum artık dedim yine yaparsa dedim ekran kartındandır dedim benim işlemci selaron d iken 2.8 idi böyle kendini başlatma olayı yokdu. benim aldığım yer 0 işlemci takdı işlemcide sorun olcağını sanmıyorum ekran kartında sorun var bazen ekran siyah oluyo mesela r10 na internet explorer eskisinden girerken google.com a girip r10 yazıp 2.ci sıradaki linke tıkladığım zaman sayfa donukluk yapıyo + sayfayı aşşağaya indirmek istediğim zaman ekran mas mavi oluyor sayfayıda kapatamıyorum öyle o sayfa donuk donuk kalıyor nede sorun var anlamadım ekran kartı şuan 2.ci el benim ekran kartını verirken takas etmiştik adamınkiyle ati vermiş sanırım ekran kartını benim ekran kartı atiydi.
bu sorunu çözsem kasa almıcam ama sırf bu sorun için kasa alacam bu sorunu bakalım başka ekran kartı takınca düzelcekmi bide 0 ekran kartı alacam bakalım sorun düzelcekmi.
adam dediki ekran kartındada sorun olmazsa dedi power dan olabilir dedi
şimdide format atamıyorum bilgisayarımdan atmaya çalışıyorum 100 tane key yazdım kabul etmiyor bilgisayarımı açar açmaz cd yide okumuyo
bence ekran kartından sorun kaynaklanıyor bu sorunu çözülürse monitör alacam kasa yerine