Bitanede ben yazıyım seninkine benzeyen bi olay

Bitane kız vardı sürekli okula giderken otobüste görüyorum aynı otobüste gidip geliyoruz.
Kız bir iki sınıf yan tarafta. Kız bizim mahallenin 2 sokak üstünde oturuyormuş sonradan öğrendim.
Kızı eve bırakma olayı oldu sürekli onu evine kadar bıraktım cep de msn de konuşmaya başladık bi süre sonra sinema v.s gezme tozma oldu. Sonra kıza msn de birden Seni Seviyorum dedim ama niye dedim nasıl dedim bilmiyorum kız bi cvp. yazmadı.
Bir süre sonra işim var fln. dedi.
Sonra okulda yakalıyıp yine seni seviyorum dedim kız ama ben seni sevmiyorum dedi
Meğersem kız herkesle böyle yakınmış artık ona sıcak yanlılıkmı denir O*****lukmu denir bilmiyorum. Kızı bi kaç kere başkalarıyla öpüşürken gördüm sonra dedim bu kız k*şar beni aşar dedim unuttum.

Kusura bakma seni üzmek istemedim ama sana tavsiyem ;

Kıza seni seviyorum deme bırak içinde patlasın ama söyleme ne olursa olsun eğer bunun cevabı olumsuz gelirse çok ama çok üzülürsün.
Aynen şuanki gibi kız ile zaman geçir ama sürekli kızın gözlerine bak aşık olduğunu belli et.
Aradan 1-2 ay içinde kızdanda bi yanıt gelirse hani oda sana aşık gibi bakarsa bunu çok rahat anlayabilirsin ozaman güzel bir zaman yakala seni seviyorum de. Bundan sonra yaşa hayatını