Arkadaşlar facebooktan birisiyle tanıştım bizim liseden mezundu benim iki dönem üstüm yani; benden iki yaş büyük. Sonra bir çay içme teklifi ettim tamam dedi. Buluştuk konuştuk. Üç hafta, hafta sonlarını hep beraber geçirdik. Güldük eğlendik falan. Ben bu kızdan çok hoşlanmaya başladım. ANcak kaybetmekten korkuyorum. Msnden olsun, telefondan olsun, yüz yüze konuşurken olsun birşeyleri belli etmek istiyorum ama ya anlamıyor ya da anlamamazlığa vuruyor. Anlamayacak kadar aptal değil. Ama anlamamazlığa geldiğini düşündüğüm için, istemiyor beni gibi bir his oluştu içimde. Bugün Gökhan(SkyLord) ile cafede otururken benim ağzımdan bir mesaj yazdı, "Yaırn sinemaya gidelim mi vaktimi seninle geçirmek istiyorum." diye. Ben istemedim böyle atmasını kavga edene kadar mesaj iletildi. Lakin 3-5 saat cevap gelmedi. Tamam oğlum artık kaybettin kızı. dedim içimden. Msn'e girdim. Hiç birşey yazmadı mesajımla ilgili. Ben gidiyorum dedi, ve çıktı. 10 dk sonra geri girdi msne "pardon, mesajını yeni gördüm yarın şu işlerim var o saatler arası şu saatler arası şurda buluşabilirz dedi ama lanet olsun ki benim işim çıktı.

Yarın doğalgazcılar geliyormuş.. 3 aydır nerdfesiniz be....

Bekle bekle gelemediniz bu günü mü buldunuz.

Neyse konuya döneyim sizce ne yaapyım giidp söylesem tamamen kaybetme riski var ama söylemezsem içim içimi yiyor. Ya başkasının olursa

Kafayı yicem birisi yardımcı olsun...