Benim anlamadığım bi' nokta var ; başına geldiyse içinizden birinin beni de aydınlatırsa sevinirim.

1- Bana kim ceza kesecek ? Hangi yasaya dayanarak ? Hangi kuruma ödeyeceğim ? Kaç para ödeyeceğim ?
2- Sadece sigarayla mı sınırlı bu yasak ? Alkol tüketi mi de yasak mı Park , bahçe vs. ?
3- Benim yanımda kimliğim yok ve karşımda ki memurdan daha zeki olduğumu her şekilde kanıtlayacağım için kime ceza kestiğini nerden bilecek ? Gbt'ye filan mı bakacak memur sigara cezası keserken ?
4- 2 gün önce Toplum Polisi arkadaş ile göz göze geldik otobüs durağında beklerken güldü yürüdü , gülmeyip gelse benim bu soruları soracağımı tahmin edemeyeceğine göre sanırım o borçlu olarak ayrılırdı yanımdan. ( Bilgi Borcu )

5- Ciddi ciddi var mı bilgisi olan nedir ne değildir ? Anlayacağımız dil ile yazıp aydınlatırsa beni acayip sevinirim.. Malum Yargıtay içtihat filan yayınlamadı henüz sigara ile ilgili bi' dava olmadığından ((:

Bi' iki bi' şey daha soracaktım ama unuttum (: gelir aklıma bi' iki sigara içeyim