yenibirweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla ben yaşamak istemiyorum bazı arkadaşlarada diyorum. gerçekten ülkenin çivisi çıktı bunlar fazla bişi değil daha kötüleride var.
kızını bodruma kapatıp tecavüz eden ve 7 çocuk dünyaya getiren baba,anne baba kesenler...
Bu olay avusturalyada oldu sanırım, bizim ülkemizde duymadım bu tip haber. Yanlışsam düzelttin lütfen.

Şimdi herkez haklı bu konuda , fakat bizlerin tutumu önemli yani dünyanın çivisi çıktı , artık yaşanacak yer değil buraları gibi cümleleri kurarken hangimiz bu olaylara sesimizi yükseltip karşı çıktık ki ???

Çıkmadık arkdaşlar, ilerdede çıkmıcaz çünkü biz karşı çıktığımızda biliyoruz ki arkadamızdan kimse gelmicek.

Örnek vereyim bir yerde bir kuruluşda rüşvet alındığını gördüğünüz sizinde işiniz var o kurumla ve arkadanızda bir sürü insan sıra bekliyor aynı iş için. Siz çıkıp bağırırmısın şikayet edermisiniz burada rüşvet var diye. Siz çıksanız arkanızda kimse gelirmi sizce.

Ülkemizde ve dünyada "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" sözü hayat felsefesi durumunda arkadaşlar.