gokhans19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000 dolar istiyolar heralde eklemek için.75 defa başvurdum ama takan yok editörle mesenede konuşup 1000 dolar vericem desem hemen eklerdi..
500'e kapatırız ((;

Arkadaş yakınmakta haklı , doğru düzgün ilgilenen yok.. Dün dmoz'un Tr editörüne öyle bi' mail attım , Türkiye kategorisinde editör olsaydım sanırım o dakika uçurmuştu beni ((: Üst üste başvurmanın bi' anlamı yok , o kategoriye editör atanana kadar bekliyor başvuru , ya da kafasına eserse bi' baş editörün gelip kontrol ediyor , yine kafasına yatarsa ekliyor.. Yoksa yok.. Bekliyorsunuz..

Geçenlerde bi' şirketin sitesinde " Taklitlerimizden sakının ! " tarzı bi' yazı yazmışlar , adamların çakma sitesini eklemişler orjinal site ekli değil (: orjinal site .com.tr ( firma ) çakma site .com aradaki tezatı ve dönen dolapları hesap edin..

Kalite düşük yani editör seçimi bakımından.. Ya kankanız olacak , ya akrabanız ya da paranız.. Ya da dürüst bi' editör'e denk geleceksiniz.. ( Ki geçenlerde başvurduğum bi' kategori için editör arkadaş iletişim bilgilerimden yola çıkarak bana mail atmış ve eklediğini belirtmiş , taktire şayan bi' davranış olduğu için teşekkür ettim.. )