Evet harikahost çöktü ama tek başına değil.Şenol Beyle uzun zamandır çalışıyoruz önceleri çok iiyidi ama son 1 senedir çok bozuldu siteler açıldı kapandı gene böyle bir olay oldu vs.Metropolnetwork'un sahibiyim ve harikahost ile barındırdıgım 30 a yakın sitemle firma kurmayı hedeflıyordum.Bu olay karşısında tüm dünyam yıkıldı.Şenol Bey e saygım büyük ama böyle bir iş güzarlık olamaz geçmiş olsun hasta olmuş .Host alırken siteler günlük yedeklenir diye sitede belirtiliyor onu geçtik nixcon mu neyse orda barındırıyordu bıldıgım kadarıyla oda ondadamı yok yedekler bendeki yedekler baya bir eski ve şenol bey in olan yedekler yüklendi dedigi yedekler benim işe ilk atıldıgım zamanki yedekler we boş yedekler 3 site sadece hesabı açılmış.Tamamen çökmüş durumdayız.Yukarıda bir Ögretmen tüm saygısını yitirmişcesine haykırıyor ama sonuç yok.Sebebi ne olursa olsun bu babamda olsun böyle bir şey görmedim daha öncede oldu eywallah abimizsin dedik ama bu kadarı fazla bence.Tek tek emlak sistemlerini tekrar nasıl kurarım ve o hattımı nasıl açarım bilemıyorm msn imide kullanamıyorm artık benim sabrım taşmadı hala ama bütün müşterilerim arıyor beni evden çıkamıyorm ya.Lütfen nixcon vs den yetkili warsa onlar yardmcı olmaya çalışsınlar bize en azından.
MetropolNetwork
Barış AKÇINAR
makinaları nixcon dan taşıdılar.zaten ni-osman dan hizmet alıyordu şenol bey....