bilgi güzel ama eksik ve yanlış
"maraşta okullar tatil mi" için hiçbir sonuç bulunamadı. google aramasında sonuç bulunamadı neden çünkü bir soru soruldu bu soruda hiçbir kayıt olmadıgından indexe alınmadı bu nedenle yakın içerikler alındı mi soru eki mı oluverdi
"maraşta okullar tatil mi" - Google'da Ara İstanbul'da okullar tatil olacak mı? | LİVE HABER Tarafsız İlkeli ... Peki yarın okullar tatil mi? İlk tatil haberi Kocaeli'nden geldi. 17 Şubat 2008 13:14. Yazı boyutu seçiniz. İstanbul'da okullar tatil olacak mı? ... ?stanbul'da okullar tatil olacak m?? | L?VE HABER Tarafs?z ?lkeli Haber - 171k -
soruyu degiştirelim
maraşta okullar tatil - Google'da Ara
ZAMAN GAZETESİ
K.Maraş'ta okullar tatil edildi. Gece başlayan ve hızını artırarak devam eden kar, kent merkezinde 20 cm’yi bulurken yükseklik köy yollarında 50 santime ...
arsiv.zaman.com.tr/2003/02/24/akdeniz/h2.htm - 28k
farkı dikkatli incele tek kelime devri kapanmadı sadece algoritma yavaş yavaş degiştiginden sürekli oynamalar yapılıyor örnegin benim sitem googleye arkadaşlık yazınca ilk sayfada çıkıyodum son dalgadan sonra 2. sayfaya düştüm gidip gelir arada normaldir anormal olan bişey yoktur sonuçta adamlar denicek ve bulacak bizde açıkları bulup dalıcaz
Eğer ki eksik veya yanlış bilgi dediğin konu; google'ye sorulan soru ise istersen birlikte deneyelim. Şuan
Maraş'ta Okulları Tatil mi veya tatil başlığı içeren en kötü siteme bir yazı koyayım 1. sırada göreceksin sitemi. Emin değil isen önce denemeni tavsiye ederim.