Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar yazmıcam dedim ama gerçekten bunu yazmak istedim buraya burada bana olumsuz yazanlara değil kesinlikle yazılarım genel yazmak istiyorum.
Yıllardır bu sitedeyim Sanalvadi nickinin kayıt tarihi 2006 felan olması lazım şuan bakmadım ama ondan önceside var başka nicklerle iyinette felan.
Ben burada yazarken konumun baltalanmasından şikayetçi değilim baltalayın sorun yok almışım satmışım önemli değil sadece birşeyi merak ediyorum devamlı konularda bu tarz mesajlar yazan arkadasları görüyorum hiç mi birşeyle ugrasıcak zamanınız yok bu tarz mesajlar yazıyorsunuz?
Bakın tüm mesajlarıma 1 tane boş mesajım var mı ya almışımdır ya satmışımdır yada ufak defek paylaşmışımdır veya PHP sorularını zaman bulursam cevaplamaya calismisimdir bilmem ne?
Tamam sorun yok madem canınız sıkılıyor boş zamanınız var o zaman bu tarz yazılar yazmayın gidin genel güncel konulara yada muhabbet sitelerine muhabbet edin?
R10.net bence bunun yeri değil bunu bu forumda ki bazı arkadaslarda sürekli görüyorum. Benimde cok nadir boş kalsamda canım sıkıldıgı zamanlar oluyor o zaman girip PHP sorularına bakıyorum çeşitli sitelerde cevaplıyorum. İyi bende bu paylaşımı bırakıp gideyim sağda solda millete sataşayım.
Yaa banane? Kim ne almış kim ne satmış ben kendi işime gücüme bakarım bana ne kazandırıyor onun sattıgı bunun sattıgı ilgileniyorsam bakarım alırsam alırım almazsam almam.
Ayrıca;
Siz yazıyorsunuz tamam ama bizimde zamanımızı çalıyorsunuz bu tarz mesajlarınızı okutarak boşuna.
Neden bu şekil davranıyorsunuz hala anlamıyorum.
Bir arkadaşımızda nick vermek istemiyorum belli ki oda kendini gizlemek istedi yinede saygılı oluyorum özelden yazmış bana ben ona yazmak istemiyorum özelden sorusunu buradan cevaplıycam.
Arkadaş demiş ki;
Madem yanında 4 eleman calisiyor ofisin var neden ucuza kaçıyorsun?
Arkadaşa cevap;
Arkadaşım balık restaurantı düşün 1 i çok büyük 1 i ondan küçük.
Aynı kalitede aynı balık 1 yerde 10 ytl
Aynı kalitede aynı balık 1 yerde 20 ytl
Sence bu iki restaurantçıda balığı 10 ytllik yerden almazmı o büyük balık restaurantı olan kişi enayimi gitsin 20 ytl satan adamdan alsın.
Allahınızı severseniz hangi ticaretten bahsediyorsunuz anlamıyorum ticaret anlayışınızıda.