ben buna katılmıyorum.ister terketsin ister ayrılsın.kardeşim babasının hayrına çalışmadı ya gs de paşa paşa parasını aldı.şimdi de gs çalıştırmak istemiyor.ömür boyu çalıştıracak diye bir şey sözkonusu değil.sporda ve her alanda artık profesyonel düşünmeliyiz.ancak o zaman başarı gelir.bir vatansever olarak "vatan millet sakarya " laflarını ya da " imangücü" laflarını duymaktan bıktım ben bu ülkede.
euro 2008 öncesi neden senin ülken favori gösterilmedi?bizimkilerin nesi eksik?yoksa diğerleri bizden fazla kişiyle mi oynuyorlar?vakit büyük düşünme vaktidir.amigoluk fanatiklik ölmeli.stada gideriz maçı izlemeden geliriz öğürüp böğürmekten.stada gitmekdeki amaç futbolu izlemektir. eğer amacın stres atmak haykırmak , sağa sola saldırmak adam dövmekse boksla ilgileneceksin olmadı dağlara çıkacaksın.benim galatasarayım adam gibi oynarsa ben stada giderim seyretmeye ve gidince de oturarak doksan dakika zevk almak isterim oynanan oyundan, oynayan oyuncudan.
ben kimseye cevap vermedim arkadaşlar fikirlerim bunlar.katılan katılır .teşekkür ediyorum.