Merhaba arkadaşlar türkiyenin en büyük ***** sitelerinden birine sağlam bir sponsor arıyorum neden arıyorum siteme bu forumdan bi arkadaş saldırıp duruyor fazla bilgim olmadığı icin fazla bişey yapamıyorum saldırılara karşı, sitemin alexası 47.742 türkiye sıralaması 521 forumun hiti ortalama 19k diyelim forumumun ne kadar cpu ne kadar rem harcadığını az cok tahmin edebilirsiniz sitemde vBulletin forum kurulu, sitenin ilk ay kazancı kompile sponsorun olsun sonraki aylar sponsorun masrafları cıktıktan sonraki para ikiye bölünsün bir kısmı benim bir kısmı sponsor arkadaşın olsun bu işi harbi yapacaklar gelsin deneyelim olursa devam ederiz, bakalım bi gibilerinden teklifle gelmeyin..
Ben artık inan bıktım illallah dedirttiler hosting sorunları olsun saldırılar olsun, ben siteyle ilgilenmeye devam edeceğim sadece tek isteğim sağlam sponsor olsun
Şartların: iTraderi sağlam arkadaşlar yada gold üyeler, vbulletin hakkındada baya bilgisi olan, ilk tercihim ankaradan olması eğer yoksa başka şehirlerden olabilirler
bu arada gecen ay kazancım 345 YTL
bir isteğim daha var sponsor olacak arkadaş sitemi reklam cöplüğüne döndermiyecek reklamları o alacak benide haberdar edecek
SPONSOR OLMAK İSTEYENLER PM ATSIN