bilmiom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence sağlam deil çünkü sağlam olsa yazmazlardı niye sağlam yazma gereksinimi duydunuzkii
Merhabalar ,
Kişisel düşüncenize saygı duyuyorum fakat birden sağlam değil demenizi anlamadım Harikahost internet Hizmetleri - İnternette Kalite ve Güvenin Adresi 11.11.2005 ten beri müşterilerine hizmet vermektedir 01,09,2006 da ofisinin onarımı sona ermiştir şu anda ofisimizden müşterilerimize hizmet vermekteyiz...Vergi dairesinden 10 günlük süre alınmıştır süre sonunda harikahost.net resmi bir firma olarak müşterilerine hizmet vermeye devam edecektir...Şunu rica ediyorum değerli üyeler aşağıdaki topice bir bakınız https://www.r10.net/hosting-sirketler...rika-host.html buradada başka bir tartışma olmuştu 4 sayfa bütün üyeler olumlu olumsuz yorum yazmıştı ben haberdar değildim ben gereken cevabı verdikten sonra seyir birden son 3 sayfada tersine döndü ve konuşanlar cevap yazamadı...
Önce düşünün nedir ne değildir ondan sonra yazın lütfen...Hackerbey O Resimdeki bizim evimiz değil soran çok oluyor ama değil keşke olsa Kampanyayı paket alamayan 2-3 müşterimizin isteği üzerine uzatmıştık bu gece bu satırları yazdığım dakikalarda kampanya sona erdi...

Tüm r10 üyelerine saygılarımı sunuyorum
Şenol SARAÇ
Harikahost.NET
Aşağı Köprübaşı Caddesi No:25/A Erfelek-SİNOP(Yeni Ofis adresimizdir 10 gün sonra çayımızı içmeye bekleriz)
03685113266
KOLAY GELSİN