Arkadaşlar bir sürü geyik yapılmış cart yapılmış curt yapılmış adtech *********** denmiş vs.

Ben bursadan kalkıp adtech çekilişi için istanbula geldim.

Bizzat çekilişte bulundum.Canlı olarak kameraya alındı bu çekiliş.

Hatta 2 milli piyango görevlisi ordaydı.Tek tek bütün toplar poşete atılmadan gösterildi.Hatta toplardan birisini adtech kullanan bir arkadaş çekti yani o derece.

Hile hurda olma olasılı %0 ben ****** olarak bu garantiyi veriyorum.En azından bizzat canlı olarak izleyen bir arkadaş olarak bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim sonuçta bende kazanabilirdim 42 kupon olan arkadaşda (Ki kendisi çekilişte top seçen birisiydi) kazanabilirdi.Ama kısmet 2 hakkı olan bir arkadaşa çıktı.Paranoya yapmaya gerek yoktur .Kesinlikle hile hurda olması komiktir.Çekilişe bizzat gelen en az 15 webmaster arkadaş vardı sonuçta.Bu bahsedilenler açıkcası paranoya yada kuyu yazma gayretidir.Bırakın çekilişe katılmayı bizzat fgelip olayı takip etme teşebbüsü bile göstermeyen insanların biyerlerinden sallaması eğlendirici.Neden eğlendirici.Çünkü ordaydım gördüm torbaya atılan topları topların seçimini canlı gördüm.Birinin MAL olması gerekiyor şike olduğunu idda etmesi için en azından PARANOYALARA BAĞLI OLMADAN YORUM YAPILMASI için.Emek veriliyor buna saygı duyun.Ve bu bahsedilen şeyler kanıtlansın lütfen gözümle gördüğüm birşeyde şike olduğunu birisi kanıtlasın.rica ediyorum.Aksi taktirde kuralları uygulayacağım.

Ve şunu söylüyorum bu olayda şike olduğu kanıtlansın ben dünyanın en ******** insanıyım.Bukadarda büyük konuşuyorum.Hayatta 2 şeye inanırım.Bunlardan birisi GÖRDÜĞÜMDÜR.

Şimdi bir bayan hakkında 2 gün geyik yapan kişisel profilindeki resimler üstünden geyik yapan onu rencide eden hatta yetmeyip hakkında gruplar açıp onu aşağlayan karalayan insanlar ne diyecek merak ediyorum.R10 üyesi bu olmamalı arkadaşlar.Yazık gerçekten.