Benim sandboxa düşen blogların hepsinde de site adını yazınca ilk sırada çıkıyor bu nedenle bu maddeniz kendi bloglarıma baktığımda mantıklı gelmedi. Örneğin bu blogum:
Yuotube video blogumuzda youtube, videoları ve çeşitli yazılar bulunmaktadır. bu siteye öncelerden hep özgün içerik eklerdim tamamiyle güncel tutardım hitler iyiydi gene hit iyi olmasada kazançları çok iyiydi bu sitenin özgünlük nedeniyle. Sonralardan çok link aldım, dizinlere aşırı yüklenince gümledi site eski hiti gitti ön sayfalardan düştü bayağı arka sayfalara. Şu anda neredeyse google'dan hit gelmiyor gelsede çok az, çok arka sayfalardan geliyor o da. Tema değiştim, bişeyler ekledim, linkleri kaldırdım bir kısmını olmadı, olmadı genede. Bana önerileriniz nedir sitem sandboxta değilmi sizce nasıl çıkar dediğim yollardan başka.
sandboxa düşen bloglarım demişsin peki bu örnek verdiğin bloğun sandboxa girdiğini nereden anladın bunuda söylesen ya hemşerim (bu arada bende elazığlıyım

) bana göre senin bu siten sandboxta değil bence sorunu başka yerlerde aramalısın