Şu 3 gündür bu sanal işler canımı çok sıkmaya başladı arkadaşlar,

Önce kb.com.tr sistemi suspend etti, hiç eklentisi olmayan 300 konu ve 1500 tekilli olan siteyi bile cpu aşımına soktular. Cache sistemi kullaniyim dedim php safe mode on. O da olmadı.

Napalım dedik, vardır bildikleri, rica ile siteyi açtırdık belki de haklıyken, haksız durumda gibi durarak yedekleri almak için dediklerini onayladık, hak verdik, sonunda siteyi açtırıp yedekleri aldım. Şimdi ise bana host verecek kişilerden teklif istedim. Özellikle belirtmeme rağmen sarı çizmeli Mehmet Ağalar gelip teklif verdi, kurumsal adam gibi sadece 3 firmadan teklif alabildim. Sanırsam host piyasası doymuş.Ya beni ciddiye almadılar, yada 1 müşteri için uğraşacak vakitleri yok bilemiyorum.

Sarı çizmeli mehmet ağaların tekliflerine bakarken, bi tanesinin dc sini gördüm, aylık 3 dolara 3gb alan vs. veriyordu, yedek olsun dedik, attık kenara koyduk, nolur nolmaz diye. Bu sırada kb.com.tr ile gene sorunlar ve sitem bir gelip gidiyor, dedik dns yönlendirelim yedek yere, yeni hosta geçince bi daha yönlendiririz.

TurkTicaret.net den mail ile şifremi istedim, şifre gelmiyor. Verdikleri cevap ttmail.com uzantılı mail adresi spam nedeni ile banlanmış. Kocaman şirketsiniz bir mail mi gönderemiyorsunuz türk telekomun mail serverına. Bir ton evrak dilekçe istediler gönderdim, telefon ettik tamam yapıyoruz 10 dakika 15 dakika. Mesai saati bitti, ne mail adresimi değiştirdiler, ne de şifremi bana bildirdiler.

Link verdiğim, reklam aldığım insanlara mahçup oldum, hani kb.com.tr bizim hatamızdır, hostbul.net e güvendik aldık, buraya bakmadık, google da görmedik. Turkticaret.net de bize patladı.

Canım çok sıkkın şu host,domain olaylarında işinin hakkını vermeyenlerin alayından şikayetçiyim, kb.com.tr başta olmak üzere, 3 dolara alıp bana 7 dolara host satmaya çalışan arkadaşlardan, turkticaret.net den ve 1 tane potansiyel müşteriye vakit ayırıp, sorularını cevaplamayan adam gibi adam host şirketlerinden.

Emre