Öncelikle geçmiş olsun. Herşeyi es geçiyorsunuz bence reklam verenler tozunu kaçırdı bunun herkes farkında. Adsense bu konuda birşeyler yapmalıdır muhattaplar reklam verenler olmamalıdır. Buraya hergün şu, bu diyeceğinize Adsense forum var oraya yazsanız aslında bir çıkış yolu bulunur gibi...

Diger bir konu 1-2 dolar demişsiniz işte bu konuda katılmıyorum... Neden derseniz? İçeriksiz site ve yan yana alt altda o kadar çok adsense reklamlar var ki meta taglarınız tam sizlerin ucuz dedikleri kelimelerle dolu bunları degişin. sitenizin geneli şiir se malesef şikayetci olduğumuz reklamlar çok çıkıyor aynen video sitesinde de o reklamları besliyen kelimeleri yok edelim. Sitenizi besliyen bir katogorili içerik yapın sonra içerik giriyorsanız en son girdiginiz içerik sağlam olsun bunları edince 1-2 dolara gülersiniz bence.

Diger bir yanlışda herkesin şu siteleri yasaklayın demesiyle yasaklamayın. Bende öyle yapmıştım baktım düşüş var neden? Çünki herkesin sitesi içeriği bir degil ki onda çıkan reklam bende-sende çıkmıyor. Ben kople açtım yasakları sonra takip ettim site de hangi reklamlar çıkıyor isimlerinden anlıyabiliyorsunuz ve onları güzel bir şekil de yasakladım. İnanın bu şekilde yaparsanız daha sağlıklıdır.