Soul_Eraser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firarist cevabın için Teşekürler ilk olarak.
Bence geç kalmadan sende iletişime geçki bi sorun olduğunu anlasınlar.Ben o gün burada yazdıklarımdan daha ayrıntıı bir şekilde sornumu anlattım ticket açıp sadece benden google ıp adreslerini istediler başka bişey yazmadılar,fiyat,performans ve kalite açısından bende memnunum fakat dediğim gibi bu servera geçtiğimden bu yana indexli sayfam 1 tane bile artmadığı gibi sürekli azaldı ve şuan 8.650 de sabitlendi ki sizde daha fazla düşüş olmuş
Keza hitler aynı şekilde 600 civarından 15-20 'lere düştü şuanda başka sitelerdeki reklam vs. den gelen ziyaretçiler var onlar haricinde google dan gelen çok düşük sayıda ziyaretçi var.

Bu konuda isteğim:Eğer Hosting işinden anlayan varsa aramızda Googlebot'un gelmesini sınırlandıran ne olabilir ve tüm googlebotlarına nasıl izin verilir server'dan bunu öğrenmek istiyorum.Host firmasına aynen ileteceğim buradaki önerileri.
APF ayarlarının iyi bi şekilde düzenlenmesi gerekiyor. Tahminimce Sunucu gelen Google botlar'ara Ban çakıyor. Mesela kendi sunucumdada böyledir. 2den fazla istek yaptığı zaman kullanıcı Sunucudan otomatik ban yer. Siz sorunu firmaya bildirin Onlar zaten ilgilenecektir