hun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adtech'i Atakan kodladı sanıyorum, ona sormak lazım...
Bizim adtech de önem verdiğimiz şey yayıncı ve reklamveren sistemlerinin sağlıklı çalışması. Evet Adtech affiliate bölümünü komple "0" dan kodlamasını yaptım bu sitelerde eski yazdığım sistem olan katreklamdaki kodlardan bile 1 satır eklemedim çünkü yenisinin çok daha sağlam iş çıkaracak altyapısı olması gerekiyordu kimseyede elletmedim. [w]arez veya değil yayinci.adtech.com.tr scriptini bulabilirsen onuda kanıtlarsan sevinirim.

ADTECH - Reklam 2.0 - Yeni Nesil Internet Reklamciligi tasarımıda ne benim ne başkasının dikkatini çekmek için yapıldı sadece bizim ilk etapta önemsiz bir konu olduğu için içerikleri yazıldı ve turuncu bir renkte güzel bir tasarım yapılması için bir arkadaşa tasarımı yaptırıldı. Demekki turuncu olan ve çok önemli olmayan bir sayfa dediğimiz için arkadaş çakma bir sayfa bulp üzerinden geçmiş yapılacak birşey yok. Ana sayfamız değişir tabi tasarımı iyi olan ve o sayfa ile bizi uğraştırmayacak bir firma ya tekrar tasarımını yaptırırız. Şuan için yapacak birşey yok yeni tasarım gelene kadar bu kalacak.

Dolandırıcılık apayrı birşey kelimeleri iyi seçmek lazım.