RDY_tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz nereden bilelim sizin beğenmediğimiz, yayınlamayacağınız mesajlarımızın başka sitelere yollanmayacağını? ya da nerden bilelim beğenmedim, ücret ödeyemem dediğiniz mesajlarımızın 1 ay geçtikten sonra yayınlanmayacağını.
Sayın arkadaşım, konuştuğumuz rakam altı üstü 1 dolar. 1 dolar için bu dediğiniz derecede alçalabilecek çok insanla karşılaşmış olma tecrübeniz olabilir ama ben onlardan değilim. Söz konusu sitenin kaç yıldır yayında olduğuna, ziyaretçi sayılarına, içeriğinde yer alan ücretli scriptlere, dizaynına verilen emeklere, PRsine, kayıt olduğu ilk tarihe bakarsanız böyle geçmişi ve potansieli olan bir sitenin adını herhalde 'bana iş yaptırdı sonra 1 dolar için dolandırıcılık yaptı' dedirtmek kazığın en büyüğünü kendine atmak olmaz mı?

Ayrıca teknik olarak beğenmediğim mesajınızı onaylamama söz konusu scriptte var, yani onaylarsam zaten beğendiğimi otomatik olarak belirtmiş olurum, sitede görünür. Onaylamamışsam zaten görünmez. Dolayısı ile yayınlanmadığı sürece onaylanmamış yazı olması durumu ispatlanmış olur.