Merhabalar;
Ben ooppsss (okan)
Olay'ı benim dilimden dinlerseniz daha mantıklı olucaktır.İşin başladığı yer r10 tasarım bölümü.Burda ilk 3 kişiye ücretsiz logo yapıcağımı söylemiştim.Mickey'de ilk 3ün arasınday'dı ve eklemişti "Logonu beyenirsek seninle çalışabiliriz" diye.Bende yaptım logoyu buda beyendi.Sonra ben msn felan ekledim mickey'in.Konsutuk işte ben dedim "Ugur senin hizmetlere tasrım hizmetleride ekleyelim gelir'i 2'ye katlıyalım" oda hemen atladı tamam okan aksunucu.com'u sana veririm oraya kurarsın referans felan eklersin işini yaparsın komisyonunu alırsın felan.Neyse ben okadar işimin arasında ufak ufak bu siteyede başladım.Ancak aynı zamanda bu banner olayı'da olmuştu.Uğur'a sordum kampanya var mı diğe.Uğur dedi iyi bir kampanya var.Bende dedim neden ona banner yapmıyoruz böylece müşterilere daha çekici gelir dedim.Ugurda "tamam yap dedi"Bende geçtim photoshop'a ve yaptım.Bu arada aaa logo felan demiş photoshop'tan aynısını yapmam 5 dk'mı alır dilerseniz görüntülü ders olarak koyarım.Neyse konumuza dönelim.Sonra bu beyendi banner'ı zaten.Bunun bi ücret vercek hali yoktu gibi sezdim ben bende baktım ücret alamıcam dedim bali bana 50 YTL değerinde vps ver dedim.Ugur da dedi napcan vps'yi reseller daha iyi sana unlimited reseller açayım dedi.Bende olur dedim.Aç 1 ay felan sorun yoktu.Ancak burda da şikayetler vardı.Bende aksunucu bence bunları haketmiyor diyordum.Çünki ben karsılaşmamıştım.Her neyse sonra stajyerim bir site bulmuştu r10'dan sponsor olmak için.Hiti vs. güzeldi bizde karşılığında adsense reklamı koyacaktık.Herneyse siteyi açtık ufak tefek sorunlarda olsa.Daha ilk günden sitenin hiti yükseldi ve server'ı kastırmaya başladı.Bir kaç gün sonra ugur'la konuştuk ve Ugur server'ı çok kasıyor bu site zaten satışlarda yok dedi.Bende dedim kar sağlıyoz siteden adsense.Dedi printlesene adsense'yi bana printledim 2 günde adsense 77 $ olmustu.Oda baktı tamam dedi.Sonrada ben burdan gelicek paranın %70'ini alıcam dedi.Dedim napıyorsun sen aklın başındamı.Oda bu benim hakkım dedi.Okadar server'i kastırıyor.Mağdem dedim ozman benim reselleri kapat bana 50 YTL'nin tam değerinde bir reseller ver.Bir paket kendim beyendim işte.Ondan sorna bu karsı çıktı olmaz felan.Çünkü alsam onu bişey diyemiyecek pay'da alamıyacak adsenseden.Ozman dedim böyle anlaşma olmaz ben tam hakkımı istiyorum vermiyorsun işine geleni kuruyorsun.Ozman ver yedekleri başka server'a geçicem daha fazla bozuşmadan tatlıya bağlıyalım ver yedekleri dedim.Tık yok paranın %70'ini vermeden hayatta vermem dedi.Ver parayı al dedi.Aynen böyle.Dedim tamam senle çalısanda hata.Benim okadar giden emeğime üzülmüyorumda arkadaslarımın emeklerine üzülüyorum.Onların emeklerini yiyen ben oluyorum.Ben yine sestmiyecektim bi olay yüzünden satışlarına darbe gelmesin felan ama arkadasım dayananmış açmış.Neyse olan oldu olanlarıda anlattım.Haklı olan ortada.Haksız olan ortada.Doğrular yukarda

İyi geceler..