Ne diyorsun? Sen nerden geldin. 1. si ben oops reseller filan açmadım logo karşılığı sadece ona bir şans tanıdım bazı şeyler için ama o iyiniyetimi suistimal edip kötü emelleri için kullandı. Reseller hesabı açtık bize fayda sağlasın diye gidip ona buna sponsor oldu adsense reklamlarını yayınladı karşılığında hergün hava atar gibi ödemelerini gösterip duruyordu bende yarısını gönderde bizde yararlanalım diyince birden bakış açısı değişti bizde enayi değiliz kimseyi bedava barındırmayız oopsa ben paralı logo fln yap demedim o kendi isteği için yaptı bizde bi süre kullandık üstelik o bir logo diil basit bir banner aaa logo nun profesyonel sürümü ile hazırlamış benden bunun için 50 ytl bekliyorsa avcunu yalar ki para vermeyeceğimi ztn söylemiştim ona oda bunu güzellikle kabül etmişti. oops kendi isteği ile diil ben kendi isteğim ile bütün hesaplarını sildim. Ödeme yok faydası yok ee o zaman ben niye bu adamı barındırayım? Burada açtığın konu tamamen asılsız biraz sonrada konu silincek çünkü sen hizmeti benden değil oopsdan alıyordun yedeklere gelince evet o kadar zarardan sonra ticaret amaçlı bu yedekleri verebilmek için ücret talep ettim bu benim en doğal hakkım. İyi hep bu kadar süre bedava barındır hemde yedekleride ücretsiz ver? Kusra bakmayın ama ben robinhood değilim.
Yok bunlar o tür şeyleri yapamaz, bazı yerlerinde eksik bir takım şeyler var onları zaten biz burada temin edemeyiz Nearex
İyi ne yapabiliyorsan yap, emeklerin yok para vermeden de yedeklerini geri alamassın. Kimse bu yüzden gelip bana karışamaz.
Çamur at izi kalsın
Burası senin her istediğin şey için konu açacağın bir bölüm değil. Bu tıpkı iliskiye girerken gecikme problemi yaşıyorum ne yapabilirim tarzında bir başlığa benzemiş.
alparslan abi sana karşı mahçupum ama bunun gibi kişiler ödemelerini geciktirdiği zaman bende dolasıyla ödeme geçemiyorum(bu tabiki senin problemin değil). Eğer ödemeyeceğimi düşünüyorsan zaten mevcut hosting hesabını istersen 1 yıl uzatırız istersen gerçi o tutarı geçiyor ama en azından hani ufak bi jest olarak kabül edersin. Bunun dışından senin ödemeni bu akşam garantiden geçicem hesap bilgilerin zaten mevcut. Ha sen bana güvenmiyorsan tabiki yeni konu açabilirsin saygı duyarım ve konunda kendimi suçlarım. Çünkü seninle muhabbetimiz farklı bunu biliyorsun.
Benim sizle görüşeceğim fazla birşey yok ödeme yapılmadan yedekler verilmeyecektir.
Çamur at izi kalsın, tanıyormusun beni? Tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma. Tanıdıktan sonra sende anlayacaksın zaten bazı şeyleri.
Vaka? Ben doktor değilim. Burada hiç bir vakaya çözüm bulamam. Rahatsız olan varsa bizimle alışveriş yapmasın.
MSNi bi süre açamayacağım, istiyorsan telefon veya mail yolu iletişime geçebilirsin.
Haksızdın, konun silindi. Hostbuldan yorumunda silindi daha ne burada mesaj yazıyorsun tatlı çocuk.
Hocam ortada borç filan yok durumu kafanda biraz oluşturabiliyorsundur. İşine gelmeyince borçlu oluyoruz ben asla aama asla 50 YTL ödeyeceğim demedim veya bunun karşılığında reseller vericem demedim. Ama arkadaş çok zeki bu durumu hemen koz olarak kullanmış ama bunun onun için olumlu bir koz olmadığını birisinin ona söylemesi lazım

Dediğim gibi ücret ödenirse yedekleri veririm. Tıpkı senin 150$ lık ödemen gibi biz burada kaçmıyoruz, buradayız.
Kendi isteği ile değil, ödeme yapmadığı için mevcut reseller hesabını ben kapattım. Ona söyledim reseller için aylık ödeme yaparsa bütün siteleri açacağımı ancak umrunda değilmiş ki demek siten veya sitelerin oda ödeme yapmamayı seçti ee banada fazla bir tercih bırakmadı.
Onun amacı muhattap bulmak diilki, amacı karalamak.
Ödenmemiş para yok, bilginiz dahilinde olmayan konular hakkında lütfen yorum yapmayın. Önce konu hakkında detaylı bilgiye sahip olun ondan sonra gelin burada yorum yapın.
Varsa sıradaki karalamak isteyen gelsin. Bütün soru ve sorunlarınza karşı, cevap ve çözümlerim mevcut.
Saygılarımla.