Firarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı firmada forum sitem mevcut. Hizmetlerinden hakikten çok çok memnunum. Fiyat/kalite dengesi gerçekten çok iyi.
Ancak dile getirdiğiniz sorun bende de mevcut. 3 ay öncesine kadar googlede indexli 110.000 sayfa mevcutken yaklaşık 2 aydır bu 8.500 civarına düştü. Tüm ayarları denedim ancak nafile. Son 10 gündür ise index 12.400 ve sabit.
Bir dönem 66.xx ile başlayan IP'ler sitede cirit atıyordu. Ancak hiç dikkat etmedim sizin açtığınız konuyu görene kadar tüm IP adreslerini taradım ve bir tane 66.xx ile başlayan IP yok.
Host firması ile ilgili gelişmeleri bildirirseniz sevinirim. Duruma göre ben de iletişime geçebilirim.
Firarist cevabın için Teşekürler ilk olarak.
Bence geç kalmadan sende iletişime geçki bi sorun olduğunu anlasınlar.Ben o gün burada yazdıklarımdan daha ayrıntıı bir şekilde sornumu anlattım ticket açıp sadece benden google ıp adreslerini istediler başka bişey yazmadılar,fiyat,performans ve kalite açısından bende memnunum fakat dediğim gibi bu servera geçtiğimden bu yana indexli sayfam 1 tane bile artmadığı gibi sürekli azaldı ve şuan 8.650 de sabitlendi ki sizde daha fazla düşüş olmuş
Keza hitler aynı şekilde 600 civarından 15-20 'lere düştü şuanda başka sitelerdeki reklam vs. den gelen ziyaretçiler var onlar haricinde google dan gelen çok düşük sayıda ziyaretçi var.

Bu konuda isteğim:Eğer Hosting işinden anlayan varsa aramızda Googlebot'un gelmesini sınırlandıran ne olabilir ve tüm googlebotlarına nasıl izin verilir server'dan bunu öğrenmek istiyorum.Host firmasına aynen ileteceğim buradaki önerileri.