80 konu 1 $ gibi fiyatların konuşulduğu günlerde, benden çok daha cazip bir iş teklifi..

Böyle onlarca konu açmanız ve bir sürü emek, zaman harcamanız karşılığında kazandığınız parayı haftada 5-10 dakika ayırarak kazanmaya ne dersiniz?

Anasayfamızda tüm ziyaretçilere açık olan yorum sistemimizde yeni 2008-2009 sezonu maçlarına ait maç öncesi ve maç sonrası sadece 2 yazı yazarak aynı parayı kazanabilirsiniz.

Evet, 80 tane 100 tane falan konu açmanıza, satırlar dolusu yazı yazmanıza, konu araştırmanıza falan gerek yok.

Anasayfada haftada 1 defa ayda 8-10 kere 3-4 paragraflık özet sportif köşe yazısı yazarak bu parayı paypal ile kazanabilirsiniz.

Tek koşul şu, yazınızın para ettiğine karar verelim. Yani yazınızı önce bana mail atıyorsunuz, eğer gerçekten orjinal bir yazı olduğunu görürsem, size onay maili atıyorum, siz yazınızı ekliyorsunuz bende paypaldan ay sonunda paranızı pas ediyorum.

Özetle, bir maç öncesi bir maç sonrası 2 yazı yazıyorsunuz, biri hafta içinde (perşembe veya cuma olması normaldir) biri maçlardan sonra yani hafta başında (pazar akşamı veya pazartesi olması normaldir) ve ay sonunda 1 dolarınızı alıyorsunuz. Ay içinde Galatasaray'ın oynadığı 4 veya 5 lig maçına yazılarınızı yazıyorsunuz yani post bazında en fazla 10 post atıyorsunuz ve hesabınıza 1 USD paypal üstünden gönderiyorum.

Kısacası 80 konu yerine 8 veya en fazla 10 konuya 1 dolar gibi düşünebilirsiniz.
Hali hazırda mevcut mesaj sisteminde bir çok yorum ekleniyor site ziyaretçileri tarafından. Dolayısı ile, çok mesaj açlığı içinde değiliz. Bu şekilde en fazla 5 arkadaşımla çalışmak istiyorum, amacım biraz köşe yazarlığı yapmak isteyen genç arkadaşlara destek olmak, bunu yaparken de sitedeki mesajların kalite ortalamasını yükseltmek.

İlgilenenler lütfen PM atsın, buradan yorum veya cevap yazmamanızı rica ediyorum.

Teşekkürler.