Lanet olsun bir daha Türkçe siteyle uğraşmayacağım tık başına ortalam 0,017 olurmu yaa. Günde ortalama 70-80 tık alıyodum 1,5 doları zor buluyodum, haftalar önce çok güzel bir script kodlamıştım, fevkalade de bir google'a uyum sağlaması için çalışmalarda bulundum, kendime şöyle sağlam bir konu sseçtim, ingilizce bir site açtım, daha doğrusu siteler topluluğu diyeyim, çünkü yazdığım scriptte her bir kategori bir sub-domain oluyor. Neyse ki şuan günlük 750 civarı hitim var, ortalama 65 tık alıyorum günde, 1 haftada 128$ birikti, tık başı 0,28 hiç fena değil. Bir daha Türkçe site mite uğraşmam, verdiğim emeğe yazık.
Girip r10.net'e bakayım dedim kimler ne kazanıyor diye, valla zamanınıza yazık etmeyin, boşu boşuna çöplüğe dönmüş Türkçe internet sitelerinin arasında para kazanmaya çalışmayın derim.
Sonuna kadar katılıyorum. Tamamen kopya içerikle haftada 100$ kazanan arkadaşlar biliyorum. İngilizce reklamların tık başı verdiği ücret çok fazla. Bu da normaldir sanırım zira pazar çok büyük. Sanmıyorum ki sitesi İngilizce olup da 0,01 alan olsun.