Hep böyle sorunlar yaşıyorum gene sabah sabah farklı bi uygulamaya başladım gene aynısı oldu
Sayfalarımı index.php?sayfa=xxx şeklinde yükleyim dedim. case ile $sayfa yı döndürüp ona göre sayfa include edecel, $sayfa boş ise haberler.php include edilecek. Haberler php ise kısaca şöyle.
db den gelen sonuçları gayet kısa bi tablo ile printliyorum.
<?
include("mysql.php") // mysql bağlantısı
###### SORGU ve DÖNGÜ #######
$sorgu2 = mysql_query("select * from haberler");
while($veri=dbarray($sorgu)) {
?>
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#C1C1C1" width="100%" height="10">
<tr>
<td width="88%" height="19" bgcolor="#F4F4F4"><p class='Baslik'><?=$veri['habKonu'];?></td>
<td width="12%" height="19" bgcolor="#F4F4F4"><p class='Baslik'><?=$veri['habTarih'];?></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%" height="123" colspan="2"><p class="Yazi" align="left"><? echo substr($veri['habMetin'], 0, 150);?></td>
</tr>
</table>
<? } ?>
Bunda da sayfamın diğer kısımlarındaki hücreleti daraltıyor. Herhangi açık bi table tr td konu bırakmadım yukarda gördüğünüz gibi. haberler.php gelirse, haberler.php yi printlediğim tablonun içindeki diğer hücreyi daraltıyor.Ekteki resme bakarsanız hücrelerdeki daralmayı görebilirsiniz.