****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla benim öyle bir özentiliğim olmuyor açıkcası.
Bu ülkede 5 yaşında çocuk 23 nisanda gösteride dekolte giydi diye bundan tahrik olan insanlarda var.
Bakış açısı ile alakalı bu.
Sanat ı sınırlayamazsın.Eğer sanatı sınırlarsan ve olması gerektiği gibi sunmazsan olmaz.
Yani sen mematiyi orda ayyaş yapmazsan o sahneyi oynatamazsın mematinin o senaryodaki psikolojisinide yansıtamazsın.
Bireyler kendi Egoları sonucu bazı şeyleri yaparlar ve bunuda basit argümanların suçu gibi gösterirler.Yani boğaza gidip içmek için mana arayan bir adam mematiyi bahane eder.
Ben aklın hayalin almayacak kadar esrar sigara vs olan ortamlara girdim zamanında ama şuan sigara içmiyorum alkol alıyorum ama ara sıra.Eğer özenmek diye bir kavram olsaydı ben şuan ne durumdaydım tahmin edemezsin.
Bu insanın kendi yapısı ile alakalıdır.İçmek isteyen zaten her türlü içer.(Bu olay çok genelleştirilebilir okumak isteyen okur okumayana ne yaparsan yap okumaz vs gibi.)
Mesajların sonuna 2 nokta koyarak iğnelemeye gerek yok.Burası hukuk devleti.Bu ülkede içki içmek yasalara bağlı olarak serbest yani tekel bayileride yasal.İçki satışıda.Dolayısı ile insanların içki içmenin doğru yada yanlış olup olmadığı konusunda eleştirme yada yargılama hakkına sahip değilsiniz.
İsteyen içebilie isteyen içmez bu kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez.
Bu ülke içki içenden sigara içenden değil başka şeylerden çekti ve çekiyor ama bu konuya yazmak istemiyorum.
Aynen katılıyorum,

Şeriat ülkesi değil burası, yasal hukuk devleti...!

ve yasaklanan konu yasalarımızca serbest.