Merhaba Fatih, ben bugün sabah itibariyle işi teslim ettim. Sorun çözüldü, sandbox'un önüne geçildi. Site sayfaları tekrar indexletildi. Pr değeri tekrar 5 oldu. İşlem sadece 1 gün sürdü, 90 değil.
3gün içersinde halledebilecek iş idi 1 saatimi aldı, kodları attım botları yolladım sonra zırzır muhabbetleri oldu
iş bitmişti zaten hakkımı helal etmememin sebebini buydu. Bassettiğim gibi robots.txt'e robot'a izin verilerek çözülebilecek sorun idi.
Webkit, siteyi teslim aldığımda robots.txt'de disallow ibaresine rastlamadım. Eğer öyleyse onu sen düzeltmiş olmalısın. Fakat disallow ile dizinden silinmiş olsa dahi allow yaparak eski performansına kavuşmaz. Site sahibi ile öncelere dayalı ortaklığımız olduğu için siteyi bana teslim etmiştir diye düşünüyorum.
robots.txt kaldırdığını tespit ettim ve seni uyarım ilk sayfa "bu hamle işi uzatır 90 gün muhabbeti" robots.txt oluşturdun allowlayarak cıkmaz dedin.
Alıntı
User-Agent: *
Allow: /
Disallow: /forum
allowladın, attın ve eski performasına kavuştu.
Bu siteyi referans göstermen bana ve emeğime saygısızlıktır, göstereceğinide sanmıyorum. tekrardan kolay gelsin.