Ben daha önce sayın BrokenPromises e p.m. atmıştım.Kendisini tanımadığımı ödemeyi eft olarak yapacağımızı ama sonuçta burasının sanal alem olduğu için firma olarak çalışıyorsa firma bilgisi verebilirmi dedikten sonra aynı msg da tavrım için özür dilemiştim.
Kendisi bana Firma bilgisimi? dalgamı geciyon? diye yanıt verdi.
Bende :
Ben dalga geçmiyorum.Aksine çok ciddiyim.
Orda belirtmiştim özür dilemiş ve kimseyi tanımadığımı söylemiştim.Eğer ben bir iş yapıyorsam gizlemem işimide iletişim bilgilerimide.Bu sebeple profilimde bilgiler yer alıyor.
diye yanıt yazmıştım.
Kendiside
Firma degilim ben. Firma olsam 500$ lük kupon için 500$ + servis ücreti isterdim.
demişti.Belki haklı olabilir.Ama bir çoğumuz kim olduğunu veya ne iş yaptığını saklamıyor.Ben sanal alemde tanımadığım insanların hesabına böyle iyi paralar yatırmam.Tanımam lazım.Çok iyi referanslarının olması gerekiyor.
Anlayacağınız ben kupon almak istedim ama malesef brokenpromises ile anlaşamadık ve ben kupon alamadım.Başkasından aldınmı derseniz hayır uzun zaman buraya uğrayamadım.Şimdi uğradım.Kupon alıcam tekrar, ama araştırıyorum.Müşteriye müşteri olduğunu, para verdiği yada vericeği için saygı gösteren kişilerden almayı tercih ederim.Bende pazarlama işi yapıyorum gerçek hayatta.Bize göre parayı veren iyi müşteridir.Memnun ediceksinki o müşteri senden daha çok alışveriş yapsın.
Ama burda böyle olmaya devam ederse daha çok müşteri kaybedilir.
Eğer bu kuponların kaynağını bulursam kesin emin olun açıklayacağım.Amerikadaki arkadaşlarıma soracağım ordan araştırsınlar.Belki bir umut bir şans.