Koçum öyle işkembeden sallamakla olmaz bu işler, kaç kişi röportaj yapmış Zalad'la göster?
Serhat Ulueren ses kaydediciyle Zalad'ın yanına gitmiş, Zalad verdiği birkaç röportajda olduğu gibi yeminler ederek şikenin söz konusu olmadığını söylemiştir.
Sporx.com
Ali Şen bile onaylamış
HABERALEMİ : Haluk Ulusoy'a Ali Şen'den Destek :.
Evet, Zalad itiraf etti dedin, şu Zalad'la yapılan tek röportaja bakıyorumda öyle birşey göremedim
Tribun Dergi • View topic - Konuşma Sırası Zalad'da..
Beşiktaş 2 maçta gol yemeden 10 gol atınca temiz, Galatasaray gol yemeden 11 gol atınca şike oluyor, buna kargalar bile güler.
Ayrıca maçta, 5 golü Zalad, 3 golü Arif yemiştir. Arif de mi şike yaptı. Verilmeyen 2 penaltıyı saymıyorum bile.
Ankaragücü, Sinan Engin'in de forma giydiği çoğu Beşiktaşlı oyunculardan oluşan bir takımdı, kimse şikeye dur diyemedi mi?
Galatasaray'a şampiyonluk için 1-0 dahi yetiyordu. Bkz.
TÜRKİYE 1.LİGİ 1992-1993 SEZONU
Yalnız, ilk yarısı 1-1, maç sonucu 3-1 biten Beşiktaş-Gençlerbirliği maçından sonra, o sıra Gençler forması giyen eski FB'li Kemalettin'in bir gazeteye "B
eşiktaş maçı satın almıştı, biz maçı vermedik, bunu gören antrenörüm de beni 2.yarı oyundan aldı." şeklinde demeç vermesi, asıl tartışılması gereken olaydır.
Nokta!
Ha bir de kapalıÇarşı var. Onlar da 15 sene önceki olaya parmak basan, ama aslında tuttukları takımın 2 tane havadan şampiyonlukla 2. yıldızı takmasının sağlandığı bir kulübün taraftarı olarak tarihe geçmişler ve kendi kendilerini feshederek doğru bir karar vermişlerdir.