webkit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
root admin; allow ile düzelir demedim. rbts.txt i silmişsin bu sana zaman kaybıdır, / kaldırıp robotun indirmesini beklemen işi hızlı teslim etmende yardımcı olacaktır ki şuanki durumu 90gündür, neyse sana hayırlı işler konunu dağıtmayım . kolay gelsin

Merhaba Fatih, ben bugün sabah itibariyle işi teslim ettim. Sorun çözüldü, sandbox'un önüne geçildi. Site sayfaları tekrar indexletildi. Pr değeri tekrar 5 oldu. İşlem sadece 1 gün sürdü, 90 değil.

Bkbz;robots.txt in silinmesi benimle ilgili bir durum değil. Siteyi istenilen şekle getirdim, üzerime düşeni yaptım. Şuan siteyle bir yükümlülüğüm yok, erişimimde yok. Yani robots.txt i ben silmedim Site sahibi neden silmişolabilir bilmiyorum, kendisini uyaracağım.

MuratS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet Tarifeleri;
MuratS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

İnfo ve index silinmesi: 99 Ytl
Sandbox ve bomb çözümleri; sandbox: 199 ytl, Bomb: 99 ytl
Maximum Optimize: 149 ytl

Sormak istediğim konu chat,sohbet kelimelerinde birinci sayfa için Maximum Optimize düşnüyorum ne kadar zamnda ve ücreti nedir.Garanti çerçevesinde anlaşa bilirsek çalışa biliriz.

İyi Payalşımlar,

Merhabalar, sohbet ve chat kelimesi elbette rekabetin yüksek olmasına bağlı olarak daha uzun zaman alacaktır. İsteklerinizi ve elimizde ki materyal leri öğrenmeden sorunuza cevap verebilmem mümkün değil. Eğer üyeliğiniz süreli olarak durduruldu ise süre bitiminde size pm gönderirim ve detayları görüşürüz.