izmirli_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş kusura bakma ama yeter artık. Klip sitemin aynı temasını kullanıyorsun kullan bir şey olmaz benden thumbnailleri istedin onu verdim. Birde popüler klipler vs i yapıyorsun. Bir şeyi de özgün olsun klip sitenin. Ben sitemi sattım ama yinede beni ilgilendiren bir şey. Yarın öbürgün temayı başka sitemde kullanırım ben. Kendin bir şeyler üretsene kopya tasarım yapacağına. O kadar kişiye yardım ettim kimse gidipte sitelerimin kopyasını yapmadı. Ayıp yani.
hayda sen neden celallendin elinden giden birşey için şimdi siteyi sattım dıyorsun arkadan aynısını yapma dıye tavır alıyorsun o zaman senden önce bu temayı kullananlar hatta wordpress kullananlarda sana tavır koysunlar?

1- thumbnail zaten yapmadım nedense cıkmadı.
2- zaten temada olan özellikleri aktiflemek istiyorum
3- yardım edip milletin başına kakacaksan zaten bırak git buralardan bence.
4- aynısı dıyorsunda mıllet bi ton aynı temayı kullanıyor sen şimdi wordpress de kullanma aynısı dersın tüm dünyada kullanmaz. peh.

biliyorsan söylersin olmadı edebinle susarsın amacın forumu germekse başka kapıya gitmelisin.

winnt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
</ul>
</div>
ekle.
<h3 id="content-title">Popüler <span class="dark">Olanlar</span></h3>
<ol>
<?php //akpc_most_popular(); ?>
</ol>
</div

bu kısımdamı hocam anlayamadım zaten son yorumlarda ekli ama oda cıkmıyor.yukarda parantezleri sildim aktiflemıyor bi türlü