Kardeş kusura bakma ama yeter artık. Klip sitemin aynı temasını kullanıyorsun kullan bir şey olmaz benden thumbnailleri istedin onu verdim. Birde popüler klipler vs i yapıyorsun. Bir şeyi de özgün olsun klip sitenin. Ben sitemi sattım ama yinede beni ilgilendiren bir şey. Yarın öbürgün temayı başka sitemde kullanırım ben. Kendin bir şeyler üretsene kopya tasarım yapacağına. O kadar kişiye yardım ettim kimse gidipte sitelerimin kopyasını yapmadı. Ayıp yani.
hayda sen neden celallendin elinden giden birşey için şimdi siteyi sattım dıyorsun arkadan aynısını yapma dıye tavır alıyorsun o zaman senden önce bu temayı kullananlar hatta wordpress kullananlarda sana tavır koysunlar?
1- thumbnail zaten yapmadım nedense cıkmadı.
2- zaten temada olan özellikleri aktiflemek istiyorum
3- yardım edip milletin başına kakacaksan zaten bırak git buralardan bence.
4- aynısı dıyorsunda mıllet bi ton aynı temayı kullanıyor sen şimdi wordpress de kullanma aynısı dersın tüm dünyada kullanmaz. peh.
biliyorsan söylersin olmadı edebinle susarsın amacın forumu germekse başka kapıya gitmelisin.
<h3 id="content-title">Popüler <span class="dark">Olanlar</span></h3>
<ol>
<?php
//akpc_most_popular(); ?>
</ol>
</div
bu kısımdamı hocam anlayamadım zaten son yorumlarda ekli ama oda cıkmıyor.yukarda parantezleri sildim aktiflemıyor bi türlü