Öncelikle moderator arkadaştan özür diliyorum çünkü bu yazının yerinin neresi olacağını kestiremediğim için Optimizasyon kısmına yazdım.
birkaç saat kafa patlatarak emek verip yazdığımız yazıları bir kısım uyanıklar "fırsat bu fırsattır" deyip hemen copy past yapıp sitesine geçiriyor. Yani adam yazdığım yazıyı marifetmiş gibi çalıyor. Bunu da yüzsüz bir biçimde yapıyor. Sonra da o yazıdan aklınca para kazanacak. Hadi madem çaldın bari yazıya bir kaynak yada referans gösterseydin. Bunun gibi tipler yüzünden insanlar türkçe içerik üretmek istemiyorlar.
YAzının altına ufak bir yorum yaptım. Belki yüzü kızarır utanır da o yazıyı çeker diye..
Demiştim ki Türkçede SEO konusnda pek fazla makale yok. insanlara faydalı olalım, belki fazladan birşey öğrenirler. Ama anladığım kadarıyla bazı şeref katsayıları düşük tiplerin SEO dan anladığı şey içerik hırsızlığı yapmakmış. Insanı malesef türk olmaktan utandırmak için elinden gelen gayretleri gösteriyorlar. Ama ben direneceğim. Onlar gibi
hırsız olmayacağım.
Şu anda ben de pes ettim ve bundan sonra türkçe yazmayı bırakacağım. İngilizce yazmaya devam edeceğim. Hırsız insanların bolca olduğu bir dilde makale yazmak istemiyorum.
Bu benim yazımın linki
Google, MSN, Yahoo SEO nedir ne değildir.: Yeni baslayan WEbmasterlar icin 20 onemli SEO Stratejisi
Bu da hırsızlık yapan yüzsüz terbiyesiz kişinin linki :
ifşa edeyim dedim
Yeni baslayan WEbmasterlar icin 20 onemli SEO Stratejisi |