gentleRain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buyur kır o zaman google'a gir. bütün dünyanın hacker'ları tahminen gece gündüz rüyasında bunu görüyor ve defalarca deniyor.
bazı sistemlerin kırılma yüzdeleri vardır, mesela onbinde 1, milyonda 1, milyarda 1.
o kadar iyi yapılanmıştır ki, bazı sistemlerin kırılması için geçecek süre vardır, mesela 1500 yıl, 2000 yıl, bu sebeple kimse giremez.
ben bu "kırılmayacak sistem yoktur" lafına tavım.
nasıl ki çözülmesi yakın zamanda mümkün olmayan matematik soruları varsa, ulaşılamayacak asal sayılar varsa, kırılmayacak sistemler ve şifreler de vardır. en azından 1 milyon yılın yoksa kırılamayacak.
yoksa birbirinden kopya içerik çekmekte beyis görmeyen arkadaşlar çok rahat Yonja'yı, SiberAlem'i, MyNet'i de kırar kodlarını ele geçirirlerdi.
Boş laflar bunlar.
heralde cümleyi anlamakta zorlanıyorsun kardeşim. ben kırarım demedim ve hatta benim tek başıma yazdığım bir çok şeydede açık var. google 'u kıracak kapasitem olsaydı şimdi google ile çalışıyor olurdum değilmi.

neyse polemik yapmayada gerek yok. siz olmaz diyorsanız olmaz olsun. ben hiçbir şeyden anlamam. hatta isterlerse yazdığım o mesajıda silebilirler, eğer memnun kalacaksan tabii.