Selam
Bunu istemekle olmuyor yada biri verdimi kurmakla bitmiyor.E-Ticaret sitesi kuracaksın galiba.
1.Ücretsiz olan eticaret scriptlerinin hiçbiri sağlıklı değildir.Kod açıkları,müşteri kullanımı sorunu,yönetim sorunu ve yazılımın gelişme-yenilenme sorunu vardır.

2.Güvenlik,barındırma sorunu scripten bağımsızdır ama yapacaksan bu işi buda bir sorun.Sistemi öyle her yerde barındıramazsın.Tamamen profesyonel bir sistemde barınmalı.

3.Sanalpos alabilmen için kuracağın site,sistem çok önemlidir.

Yukarıdakiler bedava scripte olabilecek sorunlar.

Eğer sanalmağaza kuracaksan,sistem A'dan Z'ye kadar düzgün olmalı.Script,barındırma,poslar vs. Bu ihtiyaçları gideren scriptlerin fiyatı ortalama 20 000 YTL.Tasarım hariçtir.Ama genel olarak kiralanırlar,yıllık kira ödersin,script+barındırma+geliştirme ve destek için.Tüm bunları noksansız olarak karşılayan firma ise Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmez ve forumlara takılmazlar.

Yani anlayacağın sanalmağaza kuracaksan işin zor Ha dersin çok basit olsun vardır öyle firma ürünleri.200 YTL ye duymuştum.

Ciddi anlamda bir eticaret çalışması düşünüyorsan sana yardımcı olabilirim.
Geçmiş çalışmalarım ve şuan üzerinde çalıştığım firmayı söylerim bakarsın uyarsa çalışırız.
Peşin söyleyim çok paran gider.

Bu konuda fikir edinmeni tavisye ederim öncelikle.Girişmeden önce avantaj dezavanjlarına bakabilirsin.Anladığım kadarıyla aklına gelmiş yapayım demişsin.

Kolay gele!

NOT : Konu dışına çııkmış olabilir,hoşgörün.Bakkal açar gibi eticaret sitesi açıyorlar ona biraz kızıyorum ondan her gördüğüm yere atlıyorum .