arkdaşlar tartışmada doğru şeylerde söyleniyor fakat söylemek istediğim şıu her kodun mutlaka bir açığı vardır yani bana dünyada hiçbir şekilde hackelenemiyecek bir sistem söyleyemessiniz ki özellikler arttıkça yani kodlama miktarı arttıkça sistemdeki açıklarda çoğalıyor ve bu açıklarda şu şekilde kapatılabilir ancak elden ele dolaştırılarak biz yuhhu superstardan görünüm olarak aynı olsada özellik ve güvenlik bakımından daha gelişmiş bir sistem oluşturmaya çalıştık yeni modüller ekledik ve ekliyoruzda. ama bana kimse çıkıpta " bak abicim şu XXXX sitesini hiçkimse hackleyemez" diyemez. dersede haksız olur çünkü hacklenir ben facebook unda warezinin olduğuna vb. lerininde warezinin olduğuna inanıyorum ki varda ztn. ama bunları piyasada görmüyorsanız bu onların wareze düşmediği anlamına gelmesin merak etmeyin warezde var fakat onları piyasaya sürmekle yani forum sitesine koyupta alın size paylaşım demekle bu yuhhu yu piyasaya yani wareze indirmek arasında çok fark var. bunun mahkemesi ve binlerce derdi var ve kimse bunu kaldıramaz. umarım yeterince açık olmuştur. ama bilmenizi istediğim php olsun asp olsun herpside haclenir bir açık mutlaka vardır. bunun en açık örneğide kullandığınız windows sürümleri kaç yıl geçti Microsoft, Windows'daki açıkları hala kapatabildimi hayır aksine sistemi geliştirdikçe bir bakıyorlar ki açıklar iyice çoğalıyor. yok arkadaşlardan bazıları şimdi linux ta bak açık yok dicek merak etmeyin ondada açıklar var fakat windows kadar çok kullanılan bir sistem olmadığı için saldıran ve açık ariyan ve linux üzerinde çok becerili kişi sayısıda az. ama açıkları var yani bu kadar büyük 2 sistemde bile sürüyle açık varken şu yuhhuda açık olmama olasılığı yok bence. fakat biz elimizden geldiğince yeni özellikler ve GÜVENLİK ekledik. bildiğimiz açıkları kapattık.