Merhabalar...
Ultima online serverıma sponsor arıyorum.
öncelikle web sitem
Erador UO - Ana Sayfa
Şuan üzerinde çalıştığım Ultima Online isimli oyunun sunucusu için sponsor aramaktayım.
Daha önceleri 'Storm UO' adı altında açtığım bir sunucum vardı.Bu sunucuda beklediğim üzerinde bir başarı sağladım.Anlık oyun içinde aktif 300 oyuncu ve siteye kayıtlı 13.000 kullanıcım vardı.Sunucuya 8 ay kadar para yatırdım ve daha sonra limit koydum.Limit koyduktan sonra mail alarak limite takılmadan girmelerini sağladım.Mail bir hizmet olarak görünüyor oyunda bir komut ile mail alan kişinin accountunu limite takılmadan girmesini sağlıyorduk.Böylelikle 8ayda yatırdığım parayıda çıkarmıştım.
Şuan 'Erador UO' isimli bir sunucu açma kararı verdim ve sponsor aramaktayım. Bu sunucu ismi ile daha önce 6 açılmış ve çok güzel yorumlar elde ettik.Şimdi yine,yeni,yeniden sloganı ile hareket ediyoruz.Test aşamasında açtık sunucuyu fakat şuan sadece test aşamasındayız ve dediğim gibi bize destek olucak sponsor arıyoruz.Bu oyunda verilebilicek en güzel örnek belki duymuşsunuzdur Nebula isimli sunucu ve Doruk.net sponsorluğudur. Bu oyun sunucusunun oynayanı ve seveni çok olduğu kadar bunu açma meraklısı kişilerde çok olduğu için host satışlarınızdada size mutlaka geri dönüşümler olacaktır.
* Dedicated Server
İlgilenirseniz bana ulaşmanızı rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
Semih Sağıroğlu
Mail & Msn =
cyclone@erador.gen.tr