Teşekkürler

Zaten onun için açtım konuyu, fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.
öncelikle belirteyim görsellik yönünden çok güçlü olması lazım.. rollingstone'de okumuştum, türkiyede en fazla fan sitesi bulunan sanatçı şebnme ferahmış, zaten google aramalarında göze çarpıyor bu.. ve bir çoğu görsel yönden çok kaliteli..
ben şahsen bilgim yettiğince görselliği ön planda tutmak için uğrasıyorum, benim sitem 6-7 aylık diyebilirim..2 ay öncesine kadar googleda 2. sıradaydık ve 1 ay felan kapalı durduk şuan geriledik..
sitenin tanınması için görselliği ve googleda üstlerde durması önemli

forum kurmanı öneririrm.. sadece yöneticileri konu açması, bu uygulama çok orjinal olur bence ama malesef sadece forumun yeterli olacağını düşünmüyorum, en azından bir portalla birleştirebilirsin.. ben google sever olan wordpress kullanmayı düşünüyorum, uygun güzel bir template bulamadım
ve en önemlisi çesitli organizasyonlar düzenlemelisin.. biz fan sitesi olarak bugüne kadar 1 cover yarışması, 2 geleneksel buluşma ve 4 konser organizasyonu düzenledik.. konserlere üyelerlerimizle katiliyoruz elimizden geldiği kadar ve ufak bir pankart yaptırdık ama dikkat cekici ve son ankara konserinde star gazetesi 2. sayfada çıktık
işte o fotoğraf
bahsettiğim gibi konserlerde toplanmak çok güzel ve zevkli oluyor yeni yüzler v.s dostça ortamlar.. açıkcası son zamanlarda severek yaptığım tek iş fan sitemle uğraşmak..
yukarıda arkadaşlarin bahsettiği gibi bu domaini alman çok ama çok büyük şans senin için

kısa zamanda yükseleceğine inaniyorum, başarılar dostum.