Merhaba
Akademi Yayıncılık Ltd. Şti. Sürücü Kursu,Ths Otomasyon bu firmanın sahibi benim eski işyerimin sahibi bu adamlar sürücü kurslarına toplu halde satış yapıyorlar ve biresel satış yapmalarına sürücü kursları karşı çıkıyor. Bu tarz bir vcd setinin benzeri henüz Türkiyede sadece bu firma tarafından birkaç yan ürünle (Kitap tekli setler vs.) beraber üretildi.
Firma sahibi ulaştı ürünlerimizi nette senin satmanı istiyoruz isteyenler oldu ama faturasız dağıtır vs. kontrol edemeyiz dediler gittim görüştüm zaten aynı yerdeyiz ve bu işi için programlama kısmı benim için basit ama tasarım kısmında tıkanıklık var direk bir template editlemek istemiyorum
Header ve Sol menü gerekiyor orta alan bana ait olabilir veya uygun bir şekilde birşeyler eklenebilir. Genel olarak bu şekilde ürünün orjinal sitesindeki bilgiler kullanılacak birkaçda test veya bilgi ekleyebilmem için extra başlıklar olması (+satış yapılabilecek bir formatta tasarım olması ) gerekiyor.
İlgilenen arkadaş varsa Pm ile referans, teslim süresi ve takribi ücretini gönderirse anlaşabiliriz
kolay gelsin
iyi çalışmalar