Arkadaşlar,
Site sayımın artması ve sitelerimin saldırı alması nedeni ile artık reseller kullanamıyorum.
Müşterilerimden gelen şikeyetler doğrultusundada bu konuda bir yatırım yapmayı düşünüyorum..
Daha önce hep CENTOS Enterprise üzerine whm ile çalıştım.
Fakat unix bilgim yok denilebilir. Bunu gözönünde bulundurursak, benim için sıkça sorun çıkarmayacak unix bir sistemmi uygun olur yoksa windows server 2003 tarzı bir sistemmi?
Ayrıca unix sistem kullansam ortalama 80 sitem var bunları whm de lisanslı kullanıp lisans ücreti ödemek çokmu mantıksız olur?
Eğer windows sistem kullansam bunun lisans ı nasıl olmalı? windows server 2003 ü nasıl satınalmalıyım? Satınalmak mantıklı olurmu?* Sadece windows server yetecekmi?? plesk tarzı bir üründe kullanmam gerekirmi?
Veya bunların hiçbirini kullanmasam helm ve benzeri alternatifleri ile ne kadar başarılı olurum..
Son olarak bana bu konuda yol gösterebilecek, sorunlarımda yardımcı olacak bir arkadaşa ihtiyacım var.
Ona maddi olarak destek çıkamam fakat, kendi sağlam bir projesini benim dedicated imde bulundurarak yardımcı olabilirim.
Bu konuda ilgilenen maddi durumu yetersiz fakat sitelerini yayınlamak isteyen arkadaşlarımız varsa onlarada yardımcı olmaktan mutluluk duyarım..
Ciddi tekliflerinizi bekliyorum.
Saygılarımla Deniz Han