Uykusuzluktan konuyu yanlış anlamış olabilirim. Fakat konu eğer dreamhost ise o yapar...
Hatta 97 gün beklemeyip ilk günde atar sizi. Neden? Faturanız varmı? Sözleşme?
İnternet sitelerinde yer alan sözleşmeyi okudum kabul ettim. Gönder. Demen hiç bir anlam ifade etmiyor. Kısacası o sözleşmelerin bir anlamı yok. Devlet baba bilmez onu. Sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz. U.S.A. mahkemeleride yok burada. Ee?
Büyük olasılıkla Blade Serverlar ile hizmet veriyorlar. Şikayetler zaten fazlasıyla mevcut. 97. gün çıkarılan bi ton müşteri. CPU'yu aştınız diye atılanlar...
Eğer hizmet alıcaksanız veya hizmet verecekseniz bir hukukçuya danışarak sözleşme hazırlatın. İş yaptığınız kişiyle oturup imzalayın.
Çok zor bir şey değil.
2 adet A4 kagıdı
2ml mürekkep
1 adet tükenmez kalem
+
-----------------------
Sözleşme maliyeti: 75ykr
İşte ben de diyorum bunu o kullanım sözleşmesini kabül et diyip göndere basmak kolay onlarda sizin bu yaptığınız davranışa ithafahen ilk günden sizi sunucudan atabilmesine sahiptir. Yani sen o hizmeti alıyorsun almasınada o adam kullanım sözleşmesinde 500 gb alınan hostingler 2 gün sonra kapatılır yazsa sen bunu 1 yıllık alsan ne farkeder ki

sözleşme önemlidir, sen okuyup ona göre iş yapıcaksın. Yoksa o seni attığı zaman, seninle ilgilenmediği zaman şikayet etme lüksüne sahip değilsin.