Bir adtech kullanıcısı olarak diğer affilate sistemleri ile performans farklı göremediğimi söyleyeyim.
Yani tıklama saymıyor diye birşeye açıkcası teorik açıdan KANIT bağbında birşey sunulmadığı sürece inanmam.
Bunun dışında tavsiyem tık başı hizmeti yerine satış başı hizmetini kullanın bu sayede 3 günde 2 dolar kazanmak yerine 20 dolar bile kazanabilirsiniz.
Ayrıca konuyu açan arkadaş demişki 7 arkadaşa söyledim tıkladılar 1 tıklama sayıldı ?
O 7 arkadaşının sana tıklamamamalarına rağmen gelip tıkladık demedikleri ne malum ?
Yada kazanç oranlarınızın düşük olmasına bahane olarakmı tıklama saymıyor cümlesini ortaya atıyorsunuz.
Bu arada adtech de sadece başlıklara tıklanabiliyor bu tıklama oranlarını düşürebilir.Ama ben tıklama saymıyor olayına reel bir kanıt sunulmadığı sürece inanmıyorum.Ve bir şirket hakkında yorum yazarken bu seviyede yıkıcı yorumlar yapılmasınıda etik bulmuyorum.
Herşeyin ötesinde konuda Kesintiler, tık performansı gibi bir çok konudan bahsedilmiş.Oysa konu tık sayılmaması ile alakalı idi.
Şirket çalışanları her 2 noktadada ayrı ayrı TEKNİK açıklamalarda bulunmuşlar (7 arkadaşın tıklamasının sayılmama gerekçeleri konusunda)
Konunun daha fazla uzaması etik açıdan uygun değildir.
Bundan sonra firmalar hakkında konu açarken yeterli deliler sunmanız forum açısından daha uygun olacaktır.
Saygılarç