Selamlar arkadaslar.Şuan hala düşünme aşamasında da olsa çok güzel bir projem var.Bu konu ıle ılgılı benım sormak ıstedıgım bir kaç problemım var arkadaslar.Google aramalarında yaptıgım kadarıyla projem ıle ılgılı ınternette dogru duz site bulunmuyor hatta yok gibi birşey bu yolda tek olucagımı dusunuyorum rakibim yok gibi birşey şuan itibari ile.Sormak ıstedıklerımın başında ilk su gelıyor.İçerikler özgun ve kaliteli olucak bu konuda bayagı çalışıcam.google bu değerlendırmeyı içerige göre mı yapıyor yapıyor ise kazancım nasıl olur ? Projemi Forum sistemı üzerinemi kurmalıyım yoksa blog veya html sayfalar uzerıne mı ? 17 karakterlı uzantısı ıle birlıkte 20 karakterli bir domain olucak bu kullanıcıyı olumsuz etkilermı ? Google.Dusundugum projem ıle aramalarda ilk sıralarda olacagımı dusunuyorum bu konu da Seo Sistemi gerekirmı ? Host alırken geregınden fazla olmasının bir yararı olabılırmı dikkat ettıgım kadarıyla sistemlerın en fazla 15-30 Mb gibi yer işgal edıyor ama bir çok kişi 100-300 arası kapasıte tercıh edıyor burda amac nedir ? 50Mb host 40-50 gb banwith tercih etsek bir sorun yaratırmı bu konuda ?
Arkadaslar biraz fazla yazdım ama okadarda kusuruma bakın tek tek konu açmaktansa hepsını bir konu altında sorup cevap almak çok daha olumlu olabilicegını dusunuyorum sahsım adına.Sorularımı yanıtlarsanız aklımda ki soru işaretler bir nebze olsun ortadan kalkmıs olucak cevaplarsanız çok sevınırım arkadaslar.Saygılarımla