Arkadaşlar ben Maviokul.com adlı sitenin sahibiyim bir ziyaretçimin uyarısı ile fark ettim burada eleştirildiğimi.. Sanki bana ön yargılı konuşuyorsubuz gibi geldi birincisi evet popup yasak ve ben zaten sitemden kaldırdım diğer konulara gelince benim sitem öğrenci ödevleri ve makaleleri sitesi değil sitemiz öğretmenlere hitap eden bir sitedir içinde öğretmenlere yönelik kaynaklar mevcuttur.. buna benzer site örneklerine bakarsanız dersimiz.com memocal.com egitimyuvasi.com ogretmenlerodasi.com vs. vs. vs. yani nlayacağınız Türkiyede hatta dünyada bu kategorideki sitelerin tamamı google reklamı kullanmaktadır. Site üzerinde kaliteyi düşürücü çalışmalara yapmamaya dikkat ettiğim gibi reklam konusunda da hassas olmaya çalışıyorum bence ön yargılı olmayın çoğunuz webmastersınız ve bir sitenin emeğinin ne demek olduğunu bilirsiniz benim bu sitede 6 yıllık emeğim var bence eleştiri yaparken biraz daha düşünerek yapın sitemiz *****, terör, genel ahlak tehtidi içeren site değil tam aksine eğitime hizmet veren hatta üyelik sistemi bile kaldırılmış bir sitedir....