Bende bütün bu olumsuz yorumlara rağmen sanırım 2 hafta önce üye oldum.Şu ana kadar kazandığım para sanırım 1.60 YTL(Dolar değil).Bunun kesintisi ise(1.22 YTL'ye göre .15 Kuruş ve .19 kuruş toplamda .88Kuruş almaya hak kazandım.).Gerçi ben şikayet etmiyorum.
Burada arşivi araştırırsanız Google Adsense ile ilgili şikayetlerinizi ve İllallah dediğinizi ve nerede bu Türkler yapsa şöyle bir sistemde geçsek yakarışlarınızı anımsıyorum.İşte Adtech yaptı.Ha beta ha kararlı sürüm.Ne farkeder.Geçenlerde arkadaşın biri bana msnden yazdı gel ermenilerle küfür dalaşına girdim sende katıl.Cevap vermedim.Bana cevabı şu oldu "Nasıl Türksün sen be ....." İşte böyle milliyetçi !!! arkadaşlarımız var.
Ama iş bir Türk birşeyler yapmaya gelince ortaya birşeyler koyunca hemen eksik yönlerini ortaya koymakta bu milletin üstüne millet tanımam.Neden hep eksik taraflarını görüyoruz?Hiç mi artı tarafı yok bu Adtech'in.***** sitelerinize bile koyuyorsunuz reklamlarını.Daha ne istiyorsunuz.Koyun adsensi de göreyim.Madem tık sayıyor.Adsense benim 81 dolarımı yedi.Sebeb ise şu "yeğenimin bilgisayarından 1 kere reklama tıkladım.Sonra yeğenimde zaman zaman tıklamış.Bunu dert ettiler.Neyse dedim."
Şimdi Adtech kurdum.Şikayetim yok.Eleştirim mutlaka olacaktır.Ama ben inanıyorum ki ileride eksikliklerini düzeltecekler.Neden düzgün yapmadan koydunuz diyenler var.Yani BETA'nın anlamını bilmeyenler.Şu anda webmasterlarımız yardımcı olacağına Adtech'e köstek oluyorlar.Çok yanlış bir düşünce içerisindeler.Adtech daha çok kazansın bize de daha iyi imkanlar sunsunlar.Bunu düşünmeye başladığımız anda inanın kazanmayada başlayacağız.Ona bakarsanız ben Adtech elemanlarını hiç tanımam etmem.Benim tıklarımı saymayabilir sistem(Adtech elemanları oturup saymıyor ya) çünkü BETA.Temennim en kısa sürede bütün sorunları çözüp kararlı sürüme geçmeleridir.
Birde şöyle bir deyiş var aramızda ; Msnden arkadaşlara deneme amaçlı tıklattım ama saymadı.Deneme amaçlı demeyin şuna hep yaptığımız bu zaten.İstisnalar kaideyi bozmaz.Genelimizin yaptığı bu.Bir bakıyorum msnden tavana kadar falanca reklama tıklayın diye kutular açılmaya başlıyor.Adil mi sizce?İnternette para kazanmak bu kadar kolay olsaydı devlet dairelerinde memur kalmazdı.
Kısacası reklamları koyup koymamak sizlerin elinde.Ama karalamak kötü birşey.Daha bir dolandırıcılıklarını görmedik.Gördüğünüz zaman bu tür ağır eleştiriler yapabilirsiniz.